Ajkai Trampolin SE

Üdvözöljük Egyesületünk megújult honlapján!

Nincs itt mese…ATSE

Kövessen minket Facebookon is!

Az egyesület hivatalos adatai

Név

Ajkai Trampolin Sportegyesület

Székhely

8448, Ajka-Bakonygyepes, Péller Pál u. 8.

Adószám

19380922-1-19

Hivatalos képviselő neve, címe

Pelikán Milán,
8448, Ajka-Bakonygyepes, Péller Pál u. 8.

Bírósági bejegyzés száma

19-02-0002747

Bankszámlaszám

K&H Bank Nyrt. – 10400810-00011987-00000006

Elnökségi Tagok

Pelikán Milán

Elnök

Végh Balázs

Elnökségi tag 

Bobay Tímea

Elnökségi tag

Fábián Edina

Számvizsgáló biztos

Torma Gyöngyi

Könyvelő 

Egyesületünk

Egyesületünk megalakulása óta rengeteg átalakuláson ment keresztül. Ahogy a nevünk is takarja gumiasztalozással, óvodás tornával, akrobatikus mozgásokkal foglalkoztunk 2006-tól. 2012-től a szivacskézilabdás foglalkozásaink egyre nagyobb létszámnak örvendtek, ezért megalakítottuk a Szivacskézilaba és kézilabda utánpótlás nevelő szakosztályunkat. Mivel az alap sportágunkban anyagilag egyre követhetetlenebb követelményrendszer alakult ki, és a teremdíjak is az egekbe szöktek, így 2017. júliusától a gumiasztalos szakosztályunkat szüneteltetjük, és teljes erővel koncentrálunk a kézilabdára, szivacskézilabdára.

Szakosztályaink

Szomorúan tudatjuk Önökkel, hogy egyesületünk 2017. július 1-től a gumiasztalos szakosztályát átmenetileg szünetelteti. Az okok szomorúak, és minket is lesújtanak (pénz, pénz, pénz).
Aki kedvel minket, egyesületünket, azoknak ajánljuk figyelmébe szivasckézilabda és kézilabda utánpótlás nevelő szakosztályunkat, ahol nagycsoportos kortól 6-osztályos korig ismertetjük meg a sportolni vágyókat a kézilabda nyújtotta mozgásélménnyel. 

2011-ben indította egyesületünk a szivacskézilabdás csoportot azon alsó tagozatosok, valamint nagycsoportos óvodások számára, akik szeretnének megismerkedni a kézilabdázás alapjaival. Edzéseinken a gyerekek megtanulják a jó labdafogást, különböző eldobási módokat védő és támadó alaptechnikákat, ami a kézilabdára jellemző. Persze mindezt játékos formában, sok sok jókedvvel és mókával. Természetesen ahogy egyre idősebb a gyermek, egyre bonyolultabb szabályokat ért meg és egyre több információhoz, összetett ingerhez tud alkalmazkodni. 10 évesen már bőrlabdával (nullás méret) játszanak a sportolók kézilabda szabályok szerint, szabvány kézilabdapályán. Egyesületünk 12 éves korig edzi, versenyezteti a kézilabdázni vágyókat.

Missziónk

Folyamatosan igazodunk a kihívásokhoz, szigorításokhoz, előírásokhoz, de nem veszítjük szem elől a célunkat és hitvallásunkat:
az egészséges életmódra nevelést, és a mozgás szeretetének átadását.

Egyesületünk Támogatása

Az egyesületünk TAO-ból származó támogatásból, ADÓ 1%-os felajánlásokból és tagdíjakból tartja fenn magát. Amennyiben bármilyen anyagi, nem anyagi hozzájárulással szeretné támogatni egyesületünk sportolóit, keressen minket bizalommal!

Aktuális híreink

Kapcsolat

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!